Lärare, tidigare år till Alsalamskolan

Om dig

Arbete som lärare i arbetslag F-3 Huvudsakliga arbetsuppgifter – Planera, genomföra och utvärdera undervisningen – Använda metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelser – Stödja elevers sociala utveckling och fostran – Muntligt och skriftligt kommunicera styrkor och utvecklingsområden i lärande miljöer – Delta i arbetslagsarbete – Tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska undervisningen – Tillsammans med övriga pedagoger bedriva skolutveckling för en ökad måluppfyllelse – Tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan – Dokumentera, utvärdera, analysera och följa upp det egna arbetet och resultat av detta – Hantera kontakter med personal, vårdnadshavare och elever samt andra interna och externa kontakter Kompetenskrav – Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska, matematik och gärna något ämne till. – Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd – Kunskap om förhållningssättet kring bedömning för lärande – Erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

Meriterande

Lärarexamen inr tidigare år

Språk

Meriterande

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Lärare i förskola/Förskollärare, Mindre än 1 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Vi vill att du ska vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation med barn, föräldrar och medarbetare Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

 

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Sök jobbet senast den 31 juli 2018

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

Comments are closed.