Slöjdlärare med inriktning mot trä och metall

Om dig

Du är behörig slöjdlärare med inriktning mot trä och metall, är engagerad, initiativrik och positiv, har god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och ser möjligheter före svårigheter. Du har ett positivt förhållningssätt i bemötande av elever, föräldrar och övrig personal. Helhetssynen på elevernas lärande och inkludering i barngruppen är av stor vikt. Du är väl förtrogen med LGR-11 och arbetar med ett förhållningssätt som utgår ifrån varje enskild elevs.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

Meriterande

Slöjdlärarexamen

Språk

Meriterande

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Träslöjdare, Mindre än 1 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du arbetar med slöjdundervisning, trä- och metall för elever åk 3-9 Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att inspirera, organisera och genomföra strukturerad undervisning samt, stödja elevernas sociala utveckling. Du stödjer eleverna och skolan att bli en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö under skoldagen.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

 

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

 

Comments are closed.