Textillärare till Alsalamskolan

Om dig

Behörig textillärare, åk 3-9. Gärna ytterligare ämne. Lärarlegitimation. Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. Intresse för IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande. förmåga att vilja lära.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Krav

Slöjdlärarexamen

Språk

Meriterande

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Krav

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6, 1-2 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du arbetar med Lärare i textilslöjd (och gärna ytterligare ämne). Mentorskap. Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att inspirera, organisera och genomföra strukturerad undervisning samt, stödja elevernas sociala utveckling. Du stödjer eleverna och skolan att bli en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö under skoldagen.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

 

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Sök jobbet senast den 31 juli 2018

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

 

Comments are closed.