Resurser till lågstadiet 1-3

Om dig

Vi söker dig som har ett pedagogiskt sinne, är lugn, trygg och har stort tålamod. Utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har lätt att skapa förtroendefulla relationer med både barn och vuxna. Du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund. Du har en öppenhet inför mötet med barn med olika bakgrund och förutsättningar

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Svenska

 

Dina arbetsuppgifter

Du deltar i all undervisning under skolveckan. Läraren leder och du som resurs hjälper och stöttar elev/elever utifrån behov i klassrummet. Du bistår även elev/elever i de informella lärmiljöerna (raster etc) och är lyhörd inför elev/elevers behov. Målsättningen med arbetet är att elev/elever ska delta i skolans verksamhet så självständigt som möjligt. Du samarbetar med övrig personal på skolan. Det finns möjlighet att hoppa in innan skoltid och på eftermiddagar på fritids vid behov. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med vårdnadshavare. Du förväntas delta aktivt i byggandet av den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet där öppenhet, respekt och lyhördhet är viktigt.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

 

Comments are closed.