Elevassistent

Om dig

Vi söker dig som är utbildad elevassistent eller har annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person bör du vara tålmodig, flexibel och ha förmåga att skapa bra relationer. Vidare bör du vara lugn och stabil i ditt bemötande samt vara lyhörd för elevers behov. Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal i verksamheten och tycka om att arbeta i team med andra yrkesgrupper

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Svenska

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att, i samarbete med pedagoger, arbeta med barn och elever med olika behov i mellanstadiet. Du följer elever under delar av skoldagen och hjälper till att skapa struktur i skolarbetet och under rastaktiviteter. Arbetsuppgifter och placering kan variera beroende på bakgrund och erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER: Arbetet innebär att du ska med utgångspunkt från respekt för elevens individuella förmågor, förutsättningar och behov: – för att alla elever ska ges goda förutsättningar att utvecklas och följa med i undervisningen ska kommunikationsutmaningar ha fokus – stödja elevers delaktighet i kamratlivet och skolans övriga verksamhet med såväl självständighet och inkludering som mål – du ska finnas som resurs för hela elevgruppen och tillsammans med övrig personal i klassen och arbetslaget ta ett gemensamt ansvar för hela verksamheten – finnas med eleven och elevgruppen längre upp i åldrarna Arbetet innebär även tjänstgöring inom skolbarnsomsorgen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

 

Comments are closed.