Fritidspedagog

Om dig

Behörig lärare för fritidshem, fritidspedagog eller förskollärare. • Du får gärna vara behörig och intresserad av undervisning i något praktiskt-estetiskt ämne. Vi söker dig som; • bygger förtroendefulla relationer med elever och föräldrar • har höga och positiva förväntningar på eleverna • är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap • har goda kunskaper om barns lärande • arbetar medvetet med språkutveckling i lek och lärande • uppmärksammar och tar tillvara elevernas intressen • är ansvarstagande och har god planeringsförmåga • är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta dom i det dagliga arbetet • har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk

Meriterande

Spanska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Fritidsledare/Ungdomsledare, församling, Mindre än 1 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska vara självständig i att kunna planera, samtidigt behöver du vara en teamplayer och flexibelt kunna samspela med kollegor. Eleverna möter vi där de befinner sig och varje dag är en utmaning och en glädje för alla parter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med ett högt och flexibelt tempo. Som person visar du lyhördhet och kreativitet. Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Hos oss ska alla lyckas och vara trygga!

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

Comments are closed.