Lärare i tyska

Om dig

Vi vill att du gärna har lärarlegitimation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser. Du är ledaren i klassrummet samtidigt som du arbetar för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och samarbetar bra med andra. Du har ett professionellt bemötande när du träffar elever och föräldrar

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning kortare än två år – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Tyska

 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i Tyska. Som lärare i Tyska är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne utifrån läroplanen. Du ansvarar för bedömning av elevers lärande och dokumentationen av den samma. Det är viktigt att du följer upp elevernas resultat, analyserar dem och vidtar åtgärder i syfte att förbättra resultaten. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet som hjälper ungdomarna att bli trygga, kreativa och nyfikna. I tjänsten ingår klassföreståndarskap tillsammans med en kollega. Vi vill att du gärna har lärarlegitimation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser. Du är ledaren i klassrummet samtidigt som du arbetar för att skapa goda relationer med dina elever.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

 

Comments are closed.