Mattelärare sökes till Alsalamskolan

Om dig

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Du är en engagerad Leg. Mattelärare som vill ha ett givande och utmanande arbete med elever från hela världen i årskurserna 4-9.

Din profil

Utbildning

Krav

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Krav

Lärarexamen inr senare år

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9, Mindre än 1 års erfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Du är en engagerad Leg. Mattelärare som vill ha ett givande och utmanande arbete med elever från hela världen i årskurserna 6-9.

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en F-9 skola i stadsdelen västhaga i Örebro kommun. Skolan har ca 320 elever och skolan bedriver dessutom ett fritidshem. Vi arbetar för att ha en skola och fritidshem med hög måluppfyllelse, där alla elever, föräldrar och personal trivs och känner sig trygga. Genom det goda mötet främjar vi delaktighet och inflytande. Våra pedagoger är tydliga ledare som inspirerar och motiverar elevernas nyfikenhet till att vilja lära sig mera. Vi har kunskapsuppdraget och elevernas individuella behov i fokus Tillsammans skapar vi en skola att vara stolta över! Bedömning för lärande genomsyrar vår verksamhet.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

Comments are closed.