Lärare i engelska år 4-6

Lärare Eng årskurs 4-6

 

Om dig

För att trivas hos oss har du stort engagemang för uppdraget och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas. Vi söker dig som är legitimerad 4-6 lärare i engelska. Vi värdesätter att du är en modig och öppen person som vill vara med och bygga upp Alsalamskolan tillsammans med oss. Vidare är du en positiv lärare som vill utvecklas och lära nytt. Välbefinnande, engagemang och lärande är ledord genom hela ditt arbete. Du bidrar i att driva och genomföra förbättringar både i arbetslag och tillsammans med eleverna. Att prova nya saker i klassrummet är viktigt för dig och du värderar kunskap på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Arbetslaget är kärnan i vår verksamhet och det är viktigt att du har intresse för att bygga hållbara och trygga relationer i ditt arbete med visionen, alla ska lyckas, i sikte.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Engelska

 

Dina arbetsuppgifter

Som språklärare på hos oss är det din uppgift att ansvara för engelska för årskurs 4 till 6. Undervisningsgrupperna varierar men är aldrig mer än 22 elever.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 320. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

 

 

Comments are closed.