Hemkunskapslärare i år 6-9

Sammanfattning

Kommun: Örebro | Yrkesroll: Lärare i prakt. / estet och annat ämne
Publicerad:4 augusti 2017, kl 00:00| Sök jobbet senast:3 oktober 2017 | Anställningsform:Deltid (40% – 60%), 6 månader eller längre | Lön:Fast månads- vecko- eller timlön | Antal platser:1

Om dig

Vi vill att du har en pedagogexamen. Du behöver ha ett par års aktuell erfarenhet av pedagogiskt arbete. Det är bra om du har erfarenhet av att driva lärande- och utvecklingsprocesser i pedagogisk verksamhet. Du får gärna har erfarenhet av en roll som chef, har du dessutom erfarenhet av arbete eller ledning av fritidsverksamhet är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi förutsätter att du har vana och intresse av att använda olika IT-verktyg som stöd i ditt arbete och du är väl förtrogen med modern IKT-pedagogik i skolan.

Din profil

Utbildning
Meriterande
Pedagogik och lärarutbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att undervisa våra elever i hemkunskap Är du dessutom behörig i svenska är det ett stort plus eftersom det i tjänsten även kan ingå svenska. Vi jobbar i arbetslag. Vi arbetar med mentorer och lärarassistenter som bland annat har till uppgift att avlasta lärarnas administrativa uppdrag. Du kan själv välja om du vill vara mentor eller inte. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i hemkunskap för åk 6 – 9.Du får gärna ha behörighet i något mer ämne. Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet är det bra om du i ditt personliga brev berättar varför just du skulle vara rätt person för Alsalamskolan och utveckling av hemkunskapen.

Övrigt

Arbetsplats
Örebro

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 300. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A Örebro

Postadress
Alsalamskolan
BOX 14012
70014 ÖREBRO

Telefonnummer
019-123 146

E-post
info@alsalam.se

Kommentarer inaktiverade.