Idrottslärare 1-9

Sammanfattning

Kommun: Örebro | Yrkesroll: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Publicerad:4 augusti 2017, kl 00:00| Sök jobbet senast:3 oktober 2017 | Anställningsform:Heltid, 6 månader eller längre | Lön:Fast månads- vecko- eller timlön | Antal platser:1

Om dig

Kvalifikationer Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott i år 1-9. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från arbete i skolverksamheter men det är inget krav. Det är däremot viktigt att du har kunskap att hantera dator och liknande tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete (IKT). I din undervisning har du en förståelse för att alla elever tar till sig kunskap på olika sätt och att alla har olika förutsättningar för lärande. Det är viktigt att du är trygg och stabil då du är en viktig vuxen för eleverna. Du kan skilja på det personliga och det professionella i dina möten med andra. Du gillar att komma med idéer som du gärna omsätter i praktiken vilket bidrar till ett gott resultat. Du agerar självständigt utifrån vision, mål och policy. I rollen är det viktigt att du kan vara en god lyssnare och att du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Varmt välkommen med din ansökan och sök gärna tjänsten redan idag!

Din profil

Utbildning
Meriterande
Pedagogik och lärarutbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Hos oss är samarbete viktigt och att vi arbetar aktivt tillsammans i våra arbetslag. Genom samarbete kan alla bidra med sin kompetens och bemöta elevernas behov av kunskapsinlärning. Det är därför viktigt att du trivs i samarbete med både kollegor, elever, föräldrar och skolans ledning. I din roll som lärare kommer du även att ansvara för ett mentorskap för en klass. Som idrottslärare arbetar du med att skapa positiva upplevelser av rörelse och friluftsliv hos eleverna. Genom din undervisning ger du eleverna möjlighet att testa på flera olika rörelseaktiviteter, exempelvis som fotboll, orientering och friidrott. I din roll vill du vara med och skapa förståelse för hur ett aktivt friluftsliv kan ske under årets olika årstider. Du behöver vara med och leda, driva och motivera dina elever så att ett lärande och ett nyfiket klimat uppstår. Det är viktigt att du håller en hög kvalité under ett långsiktigt perspektiv för att skapa förståelse för vikten av fysiska aktiviteter och en hälsosam livsstil. Det ska vara roligt med idrott! Kvalifikationer Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott i år 1-9. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från arbete i skolverksamheter men det är inget krav. Det är däremot viktigt att du har kunskap att hantera dator och liknande tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete (IKT). I din undervisning har du en förståelse för att alla elever tar till sig kunskap på olika sätt och att alla har olika förutsättningar för lärande. Det är viktigt att du är trygg och stabil då du är en viktig vuxen för eleverna. Du kan skilja på det personliga och det professionella i dina möten med andra. Du gillar att komma med idéer som du gärna omsätter i praktiken vilket bidrar till ett gott resultat. Du agerar självständigt utifrån vision, mål och policy. I rollen är det viktigt att du kan vara en god lyssnare och att du kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Varmt välkommen med din ansökan och sök gärna tjänsten redan idag!

Övrigt

Arbetsplats
Örebro

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 300. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A Örebro

Postadress
Alsalamskolan
BOX 14012
70014 ÖREBRO

Telefonnummer
019-123 146

E-post
info@alsalam.se

Kommentarer inaktiverade.