Lärare i SO år 4-6

Sammanfattning

Kommun: Örebro | Yrkesroll: Lärare i prakt. / estet och annat ämne
Publicerad:4 augusti 2017, kl 00:00| Sök jobbet senast:3 oktober 2017 | Anställningsform:Heltid, Tillsvidare | Lön:Fast månads- vecko- eller timlön | Antal platser:1

Om dig

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i SO i år 4-6. Om du har ytterligare ämnesbehörighete är det ett stort plus. För dig är det naturligt att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Det vill säga att du har kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och undervisning. Har du sedan tidigare arbetat inom skolverksamheter eller arbetat med barn och unga är det meriterande för tjänsten. Våra förväntningar på dig är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärostil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Din profil

Utbildning
Meriterande
Pedagogik och lärarutbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR 11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga. Framförallt får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

Övrigt

Arbetsplats
Örebro

Om oss

Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 300. Studieresultaten på skolan är bland de högsta i Örebro kommun vilket grundar sig i en mycket kompetent och hängiven lärarkår. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A Örebro

Postadress
Alsalamskolan
BOX 14012
70014 ÖREBRO

Telefonnummer
019-123 146

E-post
info@alsalam.se

Kommentarer inaktiverade.