Lärare årskurs 1-3

Lärare årskurs 1-3

Om dig

Kompetenskrav – Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska, matematik och gärna något ämne till. – Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd – Kunskap om förhållningssättet kring bedömning för lärande – Erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt Vi vill att du ska vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation med barn, föräldrar och medarbetare

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3, Mindre än 1 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter – Planera, genomföra och utvärdera undervisningen – Använda metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelser – Stödja elevers sociala utveckling och fostran – Muntligt och skriftligt kommunicera styrkor och utvecklingsområden i lärande miljöer – Delta i arbetslagsarbete – Tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska undervisningen – Tillsammans med övriga pedagoger bedriva skolutveckling för en ökad måluppfyllelse – Tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan – Dokumentera, utvärdera, analysera och följa upp det egna arbetet och resultat av detta – Hantera kontakter med personal, vårdnadshavare och elever samt andra interna och externa kontakter.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en F-9 skola i stadsdelen Haga i Örebro kommun. Skolan har 320 elever och c:a 40 barn inskrivna i skolbarnsomsorgen. Vi arbetar för att ha en skola och fritidshem med hög måluppfyllelse, där alla elever, föräldrar och personal trivs och känner sig trygga. Genom det goda mötet främjar vi delaktighet och inflytande. Våra pedagoger är tydliga ledare som inspirerar och motiverar elevernas nyfikenhet till att vilja lära sig mera. Vi har kunskapsuppdraget och elevernas individuella behov i fokus Tillsammans skapar vi en skola att vara stolta över! Bedömning för lärande genomsyrar vår verksamhet.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146