Lärare Eng årskurs 4-6

Lärare Eng årskurs 4-6

senast den 31 december 2017

Om dig

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i Eng i år 4-6. Om du har ytterligare ämnesbehörigheter är det ett stort plus. För dig är det naturligt att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Det vill säga att du har kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och undervisning. Har du sedan tidigare arbetat inom skolverksamheter eller arbetat med barn och unga är det meriterande för tjänsten. Våra förväntningar på dig är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Meriterande

Lärarexamen inr senare år

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

 

Dina arbetsuppgifter

Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR 11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga. Framförallt får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

 

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Ferietjänst Lön den 27:E i varje månad

Om anställningsvillkoren

Du kommer att arbeta i ett utvecklingsinriktat arbetslag. Vi har förväntningar att du bidrar med dina kunskaper och entusiasm. Möjlighet att detta läraruppdrag även blir en förstelärartjänst.

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss

Lärare i Eng år 4-6 till Alsalamskolan Trivs du i ett arbete där du får lära och utveckla elever och samtidigt bidra till ”alltid bästa möjliga möte”? Välkommen till Alsalamskolan! Vi söker nu dig som är lärare med behörighet att undervisa i SO-ämnet i årskurs 4-6 Det finns även goda möjligheter att denna tjänst blir ett försteläraruppdrag. Alsalamskolan är belägen i Haga i Örebro kommun. Vi är en F – 9 skola med två paralleller i varje åldersgrupp samt förskoleklasser och en fritidshemsavdelning. Hösten 2017 finns ca 330 elever och 30 medarbetare på skolan. Skolan leds av rektor i fyra arbetsenheter – förskoleklass och fritidshem, åk 1-3, åk 4-6, samt åk 7-9. Nolltolerans mot alla former av kränkningar är skolans signum sedan många år. Vi har ett välutvecklat elevhälsoarbete och alla ska känna sig trygga. Välkommen till en skola med stolta traditioner och ett meningsfullt lärande!

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146