logo
Webmail

Lärare i Spanska 6-9

Lärare i Spanska 6-9

 

Om dig

Du är flexibel och samarbetar bra med andra. Du har ett professionellt bemötande när du träffar elever och föräldrar. Befattningen är en tillsvidareanställning på 40%. Tillträde snarast.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Spanska

 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i spanska. Som lärare i spanska är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne utifrån läroplanen. Du ansvarar för bedömning av elevers lärande och dokumentationen av den samma. Det är viktigt att du följer upp elevernas resultat, analyserar dem och vidtar åtgärder i syfte att förbättra resultaten. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet som hjälper ungdomarna att bli trygga, kreativa och nyfikna. I tjänsten ingår klassföreståndarskap tillsammans med en kollega. Vi vill att du gärna har lärarlegitimation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser. Du är ledaren i klassrummet samtidigt som du arbetar för att skapa goda relationer med dina elever.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 300. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Alsalamskolan är under ständig utveckling, här arbetar man med nya typer av tekniska hjälpmedel så som interaktiva whiteboardtavlan SMART-board samt 3D-tavlor som möjliggör en helt ny typ av undervisning. Administration, planering och informationsutbyte mellan elever, lärare och föräldrar sköts enkelt via det välkända programmet SchoolSoft. Som pedagog hos oss vill vi att du är väl förtrogen med skolans styrdokument, och kursplanerna. Du ska även vara förtrogen med våra lokala styrdokument, självklart Lgr11. Det är viktigt att du vill vara delaktig i arbetet med den pedagogiska utvecklingen där dokumentation ingår som ett framstående inslag.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146