logo
Webmail

Skolsköterska och resurs

Om dig

Den vi söker ska vara legitimerad sjuksköterska och önskvärt med någon av följande fördjupningar: – Specialistsjuksköterskeutbildning inom hälso-och sjukvård för barn – Distriktssjuksköterska -Har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska (gärna med erfarenhet av barn t.ex Skolsköterska, BVC, Barnklinik, Vårdcentral eller liknande) – Har erfarenhet och vana vid att arbeta med digital journalföring – Har god kommunikativ förmåga och kommunicerar väl med såväl elever som föräldrar, personal samt externa aktörer – Är engagerad, utåtriktad och positiv person som tycker om att ta initiativ och finnas i en händelserik och omväxlande vardag Körkort

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård

Språk

Meriterande

Svenska

 

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att: – ansvara för och utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innefattar hälsobesök, vaccinationer, skolläkarmottagning m.m – ingå i skolans elevhälsoteam – vara en viktig del i att utveckla och stärka det gemensamma elevhälsoarbetet på skolan – bidra med medicinsk kompetens avseende skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete, ge handledning och konsultation till personal avseende elevers och gruppers förutsättningar för lärande och behov av stöd.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss
Alsalamskolan är en fristående förskola och grundskola F-9 som startade 2003. Vi bedrivs av Alrisalah Skandinaviska Stiftelse, en ideell stiftelse. Undervisningen på Alsalamskolan vilar på en solid grund. Vi kombinerar nytänkande med många års erfarenheter och traditioner. Vår pedagogik utgår från en helhetssyn vilket genomsyrar såväl teoretisk och praktisk som skapande verksamhet. Vi fokuserar på varje enskild elev och hjälper dem att hitta sina personliga inlärningsstrategier. Vi stödjer dem i deras utveckling till mogna, ansvarstagande personer med självförtroende och förmåga att samspela med andra. Alsalamskolan är känd för sin öppna atmosfär, sin personliga anda och för sitt engagemang – från personal, elever och föräldrar. Detta engagemang utgör den allra bästa miljön för att ta till sig kunskaper och utvecklas som människa.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146

E-post

info@alsalam.se

 

Ansökningssätt

E-post

info@alsalam.se

Comments are closed.