Viktig information med anledning av anlagd brand

21-03-14

Under natten mellan lördag och söndag har skolan blivit utsatt för en anlagd brand som påverkat delar utav skolans verksamhet. Skadorna är inte omfattande tack vare vår beredskap. Saneringsarbetet har påbörjats och därför kommer elever från årskurs ett och två under måndagen 21-03-15 att vara hemma från skolan. Övrig verksamhet kommer att vara igång som vanligt. Personalen kommer under morgondagen att förbereda för elevernas ankomst på tisdag 21-03-16. Elevhälsan kommer att finnas som stöd för alla elever.

Vårdnadshavare till elever i årskurs ett och två som har oro eller frågor är välkomna att höra av sig till lågstadiets telefon mellan klockan 10.00-10.40 på mobilnummer 0790684257. För kontakt med ansvariga mentorer. Eller lämna meddelande på SchoolSoft.

Comments are closed.