Lärare i engelska år 6-9

Lärare i engelska år 6-9

 

Om dig

För att trivas hos oss har du stort engagemang för uppdraget och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas. Vi söker dig som är legitimerad 6-9 lärare i engelska. Vi värdesätter att du är en modig och öppen person som vill vara med och bygga upp Alsalamskolan tillsammans med oss. Vidare är du en positiv lärare som vill utvecklas och lära nytt. Välbefinnande, engagemang och lärande är ledord genom hela ditt arbete. Du bidrar i att driva och genomföra förbättringar både i arbetslag och tillsammans med eleverna. Att prova nya saker i klassrummet är viktigt för dig och du värderar kunskap på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Arbetslaget är kärnan i vår verksamhet och det är viktigt att du har intresse för att bygga hållbara och trygga relationer i ditt arbete med visionen, alla ska lyckas, i sikte.

 

Din profil

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Meriterande

Engelska

 

Dina arbetsuppgifter

Som språklärare på hos oss är det din uppgift att ansvara för engelska för årskurs 6 till 9. Undervisningsgrupperna varierar men är aldrig mer än 22 elever.

 

Övrigt

Arbetsplats
Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Om oss

Alsalamskolan har i nuläget cirka 320 elever från årskurs F till år 9. Vi är en skola med ett ständigt pågående värdegrundsarbete för att skapa en trygg skola att vistas i samt ett utvecklingsarbete för en ännu högre måluppfyllelse. Vi står inför nya utmaningar eftersom Alsalamskolan är en växande skola. För att möta detta behov byggs just nu nya salar som kommer att vara färdiga under kommande termin.

 

Kontaktinformation

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
070-776 89 06
019-123 146

Företagets adress
Hagagatan 51 A
703 46 Örebro

Postadress
BOX 14012
700 14 ÖREBRO
Sverige

Telefonnummer
019123146